ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΥΔΡΟΣΥΛΛΟΓΗΣ 2017

    Σε εργΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΥΔΡΟΣΥΛΛΟΓΗΣ 2017ασίες για τον πλήρη καθαρισμό των φρεατίων, των σχαρών υδροσυλλογής και των αγωγών ομβρίων υδάτων προχωρά τις τελευταίες ημέρες ο δήμος Πετρούπολης.
    Οι εργασίες καθαρισμού πραγματοποιούνται από ιδιωτική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται ο δήμος και επιτυγχάνονται στα πλαίσια των τεχνικών προδιαγραφών της μελέτης “Δαπάνες Καθαρισμού φρεατίων υδροσυλλογής 2017”, της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πετρούπολης, η οποία ανέρχεται στο ποσό των 14.000,00 ευρώ.
    Το έργο εντάσσεται στις ευρύτερες δράσεις καθαρισμού που υλοποιούμε ως δημοτική αρχή, στα πλαίσια της έγκαιρης προετοιμασίας του Δήμου μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και των δυσμενών συνεπειών σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων, αλλά ταυτόχρονα και για την τήρηση των αναγκαίων συνθηκών υγιεινής και καθαριότητας της πόλης.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης………..

 ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΥΔΡΟΣΥΛΛΟΓΗΣ 2017ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΥΔΡΟΣΥΛΛΟΓΗΣ 2017