ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΠΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ  3ΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

   Μετά από πρόσκληση του Δήμου Πατρέων, το χορευτικό τμήμα του ΚΑΠΗ συμμετείχε στο τριήμερο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών για την τρίτη ηλικία, το διάστημα 12-14 Ιουνίου 2017. Τα μέλη του χορευτικού ήταν δεκαεπτά (17) με την συνοδεία της χοροδιδασκάλου Λάμπου Κωνσταντίνας και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού & νέας γενιάς κας Πουλογιαννοπούλου  Βάσιλικής.

   Τα μέλη του χορευτικού συμμετείχαν σε όλες τις προγραμματισμένες  εκδηλώσεις, παρουσιάζοντας άψογα  το χορευτικό τους πρόγραμμα.
Επιπλέον, η αποστολή  του Δήμου Πετρούπολης  συμμετείχε στο πρόγραμμα περιήγησης που  είχε προγραμματιστεί από τον Δήμο Πατρέων.
Αξίζει να δοθούν συγχαρητήρια στον Δήμο Πατρέων και στους υπευθύνους για την εξαιρετική διοργάνωση των εκδηλώσεων και για την φιλοξενία τους, όσο και στην αποστολή του χορευτικού τμήματος των ΚΑΠΗ για την εξαιρετική τους παρουσίαση.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΠΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ  3ΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΠΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ  3ΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ