ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ!     Ευχάριστες, αλλά κυρίως συγκινητικές στιγμές χάρισαν τα παιδιά των δημοτικών παιδικών σταθμών λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Σήμερα πραγματοποιήθηκε μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής ενισχύοντας έτσι το γιορτινό κλίμα των ημερών.
     Παιδιά από τα τμήματα των προνηπίων συγκίνησαν ιδιαίτερα όσους είχαν την τύχη να απολαύσουν τα κάλαντα των Χριστουγέννων. Τα παιδιά με τη συνοδεία των παιδαγωγών τους αλλά και γονέων τραγούδησαν με τον πιο όμορφο τρόπο τα κάλαντα σε Υπηρεσίες του Δήμου και στα ΚΑΠΗ. Οι παιδικές φωνές που έψαλλαν τα κάλαντα, αλλά και τα γλυκά και τα παιχνίδια που μοιράστηκαν στα παιδιά δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα, γεμάτη χαρά και γλυκό συναίσθημα.
     Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε όταν τα παιδιά του Α΄ παιδικού σταθμού έψαλλαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο της πόλης! Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε από καρδιάς τις παιδαγωγούς του Σταθμού για την όμορφη δράση, κυρίως όμως τα παιδιά και ευχήθηκε να έχουν καλές γιορτές και να κρατήσουν για πάντα το όμορφο και αγνό χαμόγελο στα πρόσωπά τους!

 

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ!ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ  ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ!