Δήμος Πετρούπολης

   Στις 26 ΟκΕνημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις που αφορούν την Χωματερή.τώβρη 2017 η Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ κα Ρένα Δούρου, σε έγγραφό της με θέμα “Διαβούλευση περι εφαρμογής του ΠΕΣΔΑ Αττικής-Λατομεία” ενημερώνει τους Δημάρχους της Δυτικής Αθήνας για τις εξελίξεις που αφορούν την διαχείριση απορριμμάτων.
   Στο έγγραφο αυτό αναφέρεται ότι το ανενεργό Λατομείο Μουσαμά έχει κριθεί μεταξύ άλλων ως “κατάλληλος” χώρος υποδοχής και εγκατάστασης δομών για την διαχείριση απορριμμάτων και για την υποδοχή αποβλήτων!
   Άμεση ήταν η απάντηση που δόθηκε από τον Δήμαρχο Πετρούπολης, ο οποίος στηρίζει την σταθερή και αμετάκλητη θέση του Δήμου, όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας να μην προχωρήσει σε καμία περίπτωση η υλοποίηση της μελέτης και να εγκαταλειφθεί άμεσα η επιλογή του ανενεργού Λατομείου Μουσαμά ως “κατάλληλου” χώρου για την δημιουργία νέας χωματερής.

Μπορείτε να διαβάσετε το πλήρες κείμενο του εγγράφου της Περιφερειάρχη Αττικής εδώ και το πλήρες κείμενο της απάντησης του Δημάρχου Πετρούπολης  εδώ.