Ολοκληρώθηκαν με τεράστια επιτυχία οι αποκριάτικες εκδηλώσεις τους Δήμου, οι οποίες αγκαλιάστηκαν από δεκάδες μεγάλους αλλά κυρίως λιλιπούτειους μασκαράδες!
    Το Σάββατο οι πλατείες «Ηρώ» και «Αγίας Τριάδας» πλημμύρισαν από τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι ψυχαγωγήθηκαν με κλόουν και ταχυδακτυλουργούς, ενώ ξεφάντωσαν στη φουσκωτή τσουλήθρα!
    Οι εκδηλώσεις του Δήμου κορυφώθηκαν την Καθαρά Δευτέρα, όπου στα γήπεδα Γρηγορίου συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου να γιορτάσει τα Κούλουμα. Οι αποκριάτικοι ήχοι «έντυσαν» το υπαίθριο γλέντι που στήθηκε, ενώ στο επίκεντρο ήταν η κατασκευή χαρταετών, σε μία προσπάθεια οι νέοι να γνωρίσουν μία λαϊκή τέχνη που εδώ και χρόνια έχει εκλείψει. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, ενώ ακολούθησαν πικ νικ σε ένα κλίμα ιδιαίτερα γιορτινό.
    Ο Δήμος δεν πραγματοποίησε Πετροκούλουμα, προκειμένου το χρηματικό ποσό που θα δινόταν για την αγορά των προϊόντων να διατεθεί για την Αποθήκη Τροφίμων, ούτως ώστε να ενισχυθεί η βοήθεια του Δήμου στους συνδημότες που σήμερα έχουν ανάγκη.