ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ

   Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ, που διοργάνωσε ο Δήμος μαζί με το προσωπικό, στο κέντρο ΑΠΟΛΙΣ, με αφορμή την κοπή πίτας για το νέο έτος. Και τις δύο μέρες η αίθουσα ήταν κατάμεστη και τα μέλη των ΚΑΠΗ, είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν ευχές.   
   Ο Δήμαρχος της πόλης, Σίμος Ευάγγελος, ευχαρίστησε πρώτα απ’ όλους τα μέλη των ΚΑΠΗ για την παρουσία τους , μετά τους εργαζόμενους που σκύβουν με ιδιαίτερο ζήλο και αφουγκράζονται τις ανάγκες των μελών και τέλος τον υπεύθυνο δημοτικό σύμβουλο, Γιώργο Γερασιμίδη, που με πολύ αγάπη, δουλειά και ευαισθησία, μεριμνά για τις δράσεις και των τεσσάρων ΚΑΠΗ της πόλης. Για μια ακόμη φορά η δημοτική αρχή, αποδεικνύοντας ότι στο επίκεντρο της πολιτικής της έχει τον άνθρωπο, δεν μειώνει για κανένα λόγο, καμία από τις παροχές που αξίζουν να απολαμβάνουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας.
   Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, οι Αντιδήμαρχοι Φιλίππου Αθανάσιος, Κανέλλη Ζαχαρούλα  και οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι Απολλωνάτος Ελευθέριος, Κοτσαμπάς Θεοφάνης, Ζαχαράκης Κων/νος, Σακούτης Νικόλαος, Λάππας Θεόδωρος και Κυριάκος Χρήστος.
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ