Το τμήμα ΑΜΕΑ του Δήμου Πετρούπολης ενώνει τις δυνάμεις του με τους μαθητές του 5ου Γυμνασίου Πετρούπολης και διακρίνονται!

 Το τμήμα ΑΜΕΑ του Δήμου Πετρούπολης ενώνει τις δυνάμεις του με τους μαθητές του 5ου Γυμνασίου Πετρούπολης και διακρίνονται!Το τμήμα ΑΜΕΑ του Δήμου Πετρούπολης ενώνει τις δυνάμεις του με τους μαθητές του 5ου Γυμνασίου Πετρούπολης και διακρίνονται!

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο 9ο «State of the Art» Εντατικό Σεμινάριο Εφηβικής Ιατρικής, που πραγματοποιήθηκε 1-2 Απριλίου 2016 από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α. Κυριακού», μαθητές από το 5ο Γυμνάσιο Πετρούπολης, που συμμετέχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Πρόληψης του Εκφοβισμού, ENABLE-ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΩ (Καθηγήτρια-Μέντορας, Ελένη Παπαμιχαλάκη), και μέλη του τμήματος ΑΜΕΑ του Δήμου Πετρούπολης (Υπεύθυνη Καθηγήτρια, Κατίνα-Ευαγγελία Κυριάκου) διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους με το θεατρικό δρώμενο «Ο Τυφλός Κυνηγός».
Η δράση των παιδιών προβλήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα από το επαγγελματικό βίντεο που εθελοντικά δημιούργησε και επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης, κύριος Θανάσης Χαλκιάς.
Για περισσότερα https://www.facebook.com/AdolescentHealthUnitGr/