ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

 Με την ευκαιρία της ένΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣαρξης της νέας σχολικής χρονιάς 2015-16, o Δήμαρχος και η Δημοτική Αρχή ευχόμαστε στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς καλή δύναμη και υγεία. Επίσης, ευελπιστούμε σε μία καλή συνεργασία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τα  πρωτοφανή προβλήματα, που αντιμετωπίζει και ο χώρος της παιδείας.
  Στους μαθητές ευχόμαστε από καρδιάς καλή πρόοδο, ενώ ειδικά σε εκείνους της Γ΄ Λυκείου ευχόμαστε δύναμη για επιμονή και αφοσίωση, ώστε να κα
ταφέρουν να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους. Φυσικά, η επιτυχία στις εισαγωγικές εξετάσεις δεν αποτελεί την αρχή και το τέλος για την υλοποίηση των ονείρων σας.  
 
 Η περσινή σχολική χρονιά μας βρήκε αντιμέτωπους με αρκετά προβλήματα στη συντήρηση των σχολικών κτιρίων, λόγω της ελλιπούς χρηματοδότησης από το κράτος, που επιλύθηκαν όμως σε μεγάλο βαθμό με την συνεργασία που είχαμε με τον ΟΣΚ.
  Τώρα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι, μετά από τις συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης του Δήμου και σε συνεργασία με τον ΟΣΚ, θα λειτουργήσει άμεσα το 18ο Νηπιαγωγείο, στο χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου.
  Τέλος, υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να λειτουργήσουν για μία ακόμη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλα τα σχολεία και να προσφέρουν στους μαθητές ένα όμορφο και ασφαλές σχολικό περιβάλλον.
                                                                       
                                                            Η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης