Ο Δήμος Πετρούπολης σε συνεργασία με την ΔΗΚΕΠΕ, πάντα προωθώντας τον μαζικό αθλητισμό και την ανάγκη των παιδιών της πόλης μας για καλοκαιρινή αθλητική απασχόληση μέσω του θεσμού των αθλοπαιδιών – CAMP, παρουσίασε την γιορτή λήξης της δεύτερη περιόδου την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Ν. Παξιμαδάς”.
 Στην αποχαιρετιστήρια γιορτή της δεύτερης από τις τρεις συνολικά περιόδους,  παρουσιάστηκε μία ιδιαίτερα χαρούμενη γιορτή με αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του Camp.
  Οι  γονείς, οι θεατές και οι φίλοι των  μικρών αθλητών παρακολούθησαν παρέλαση όλων των τμημάτων, επίδειξη καράτε, εξαιρετικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ λιλιπούτειων αθλητών, χορογραφίες σύγχρονου χορού, επίδειξη παραδοσιακών χορών, μουσικό – θεατρικό δρώμενο και εντυπωσιακή επίδειξη ενόργανης και ρυθμικής γυμναστικής.
  Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η αντιδήμαρχος κα. Ζορμπά  Ανθή, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι και εντεταλμένοι αθλητισμού κ. Καζαδέης Λευτέρης και κ. Ραγκούσης Μανώλης. Φυσικά, στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο  κ. Δαλέντζας Μανώλης, που ως ο αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΠΕ και υπεύθυνος του CAMP, ευχαρίστησε τους κατοίκους της Πετρούπολης που αγκάλιασαν για άλλη μία φορά την συγκεκριμένη δράση της Δημοτικής Αρχής , σε αυτές τις πραγματικά δύσκολες μέρες, και τόνισε πως η ίδια θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός σε κάθε προσπάθεια που διευκολύνει και ομορφαίνει την καθημερινότητα της πόλης μας.