Ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, την Τετάρτη 22/10, δέχτηκε στο γραφείο του αντιπροσωπεία των εργατών – απεργών της εταιρείας «Coca-Cola» Θεσσαλονίκης.
   Η εταιρεία «Coca-Cola» συγκαταλέγεται στους πολυεθνικούς ομίλους που κλείνουν και ανοίγουν τα εργοστάσιά τους ανάλογα με τα κέρδη τους, τσακίζοντας τους μισθούς και τα δικαιώματα των εργατών. Οι εργαζόμενοι βρίσκονται 10 μήνες σε απεργία, αγωνιζόμενοι ενάντια στο κλείσιμο των εργοστασίων της πολυεθνικής στην Ελλάδα.
  Στη συνάντηση με τον Δήμαρχο οι εργαζόμενοι-απεργοί τον ενημέρωσαν για τον αγώνα τους, το ιστορικό αλλά και τις εξελίξεις.
 

Ο Δήμαρχος δήλωσε συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματα των απεργών, καθώς επίσης και στον ανυποχώρητο και ηρωικό αγώνα τους, τονίζοντας ότι όσο υπάρχει καπιταλισμός, θα υπάρχουν εταιρείες με τεράστια υπερκέρδη, που θα στηρίζονται πάνω στις πλάτες των εργαζόμενων. Δεσμεύτηκε ότι το θέμα τους θα τεθεί από την Δημοτική Αρχή στο αμέσως επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε να παρθεί απόφαση συμπαράστασης. Τέλος, δεσμεύτηκε ότι οι ανακοινώσεις που άφησαν στον ίδιο θα μοιραστούν στον λαό της πόλης, προκειμένου κάθε λαϊκό νοικοκυριό να ενημερωθεί για τον πολύμηνο αγώνα τους και να σταθεί αλληλέγγυο και να κάνει δική του υπόθεση τον κρίσιμο αυτό αγώνα.