Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011, 21.30

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011, 21.30

LOCOMONDO
BATALA GRUPO DE PERCUSSAO

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011, 9:30 μ.μ.

Μετά από την επιτυχημένη τους περιοδεία και την κυκλοφορία του δίσκου τους στη Γερμανία, οι Locomondo επιστρέφουν στην Ελλάδα και στην…αγαπημένη τους συνήθεια, που είναι οι καλοκαιρινές συναυλίες σε όλη την Ελλάδα!
Όπως και πέρυσι, η μεγάλη συναυλία των Locomondo θα γίνει στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πετρούπολης.
Ειδικά φέτος, μέρος των εσόδων της συναυλίας θα δοθεί στην καμπάνια «Γκολ στη Φτώχεια» και στην ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα αστέγων (www.streetpaper.gr), η οποία – αποφασισμένη να φορτώσει με πολλά γκολ τα δίχτυα του κοινωνικού αποκλεισμού- αυτή την εποχή βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στο 9ο Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων (Παρίσι, 21-28 Αυγούστου 2011).
Στο χώρο της συναυλίας θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της καμπάνιας «Γκολ τη Φτώχεια» με πληροφοριακό υλικό, μπλουζάκια και βεβαίως, μπάλες και τέρματα για να βάλουμε όλοι μαζί αυτό το πολυπόθητο γκολ στη φτώχεια, στο ρατσισμό και στις εξαρτήσεις.
Τη συναυλία  ανοίγει το συγκρότημα BATALA GRUPO DE PERCUSSAO ένα διεθνές μουσικό group που κινείται σε ρυθμούς samba reggae. Η μουσική τουs γεννήθηκε στο Salvador της Bahia, που βρίσκεται  στη βορειοανατολική Βραζιλία και έχει τις ρίζες της στα παραδοσιακά αφρικάνικα κρουστά.
 
Οι Locomondo είναι οι: Μάρκος Κούμαρης – φωνή, κιθάρα, Γιάννης Βαρνάβας – φωνή, κιθάρα, Σταμάτης Γούλας – πλήκτρα, sampler, Σπύρος Μπεσδέκης- μπάσο, Σούντρης Στράτος-τύμπανα, Μιχάλης Μούρτζης – κρουστά, Θανάσης Ταμπάκης – υπεύθυνος ήχου. Συμμετέχουν: Δημήτρης Γάσιας (βιολί), Νίκος Βλάχος, (τρομπέτα), Βασίλης Παναγιωτόπουλος (τρομπόνι).

 

Προπώληση εισιτηρίων:

Οι Locomondo, ως παραγωγοί της συναυλίας, έχοντας υπ’ όψιν τους  την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε  αποφάσισαν  τα εισιτήρια να προπωλούνται μέσω internet  στο http://loco2010.eventbrite.com 10 €   με υψηλότερη τιμή εισιτηρίου τα 15 € στο ταμείο του Θεάτρου, τη μέρα της συναυλίας, όπως ακριβώς και πέρυσι χωρίς καμία αλλαγή!

Internet: www.locoathens.eventbrite.com  10 €
Puplic: 12 €
Θερινός Κινηματογράφος «Πετρούπολις»: 12 €
Ταμείο : 15 €