Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012, 21.30

“BΡΩΜΙΚΑ ΚΟΛΠΑ”

του DAVID FOLEY

Ομάδα ΘΕΑΤΡΙΝΩΝ ΘΕΑΤΕΣ

 

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012, 9:30 μ.μ.

Οι Θεατρίνων θεατές, μετά από τη δίχρονη επιτυχία του “Χόρεψε με ως το τέλος του κόσμου”, φέρνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα παγκόσμιο hit, το πολύκροτο ψυχολογικό θρίλερ του αμερικάνου David Folley “ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΟΛΠΑ” – (“Α nasty trick”). Πρόκειται σύμφωνα με τη γνώμη των κριτικών για ένα από τα τρία καλύτερα ψυχολογικά θρίλερ στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου, μαζί με την “Παγίδα θανάτου” και το “Σλουθ”. Μια ιδιόμορφη ερωτική ιστορία ανάμεσα σε μια διασημη σχεδιάστρια κοσμημάτων και ένα νεώτερο της γοητευτικό άντρα, γίνεται αφορμή για μια παράσταση γεμάτη σασπένς, που κυριολεκτικά σου κόβει την ανάσα. ‘Ερωτας, άνισα παιγνίδια ερωτικής διεκδίκησης, εφιάλτες από το παρελθόν και ένα μυστηριώδες σμαράγδι, υφαίνουν την πολύπλοκη όσο κι εντυπωσιακή αυτή η ιστορία. Το ιδιαίτερο έγγυται στην παραστασιοποίηση, αφού ο σκηνοθέτης επέλλεξε να “εγκλωβίσει” τους ήρωες σε ένα κλειστό δωμάτιο και ο θεατής καλείται να παρακολουθήσει την παράσταση κυριολεκτικά πίσω από ένα (διάτρητο) τοίχο! Άλλο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, η παρουσία ζωντανής μουσικής που υπογραμμίζει τα δρώμενα.

Το βασικό γυναικείο ρόλο της Καμίλ Ντάρκους, που στην Ευρώπη και την Αμερική παίζουν σημαντικές πρωταγωνίστριες, εδώ καλείται να ερμηνεύσει η Μαρία Αλιφέρη, με συμπρωταγωνιστές το Χρήστο Λιακόπουλο και το Μάριο Ντερντέ.
Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Λιβανός, τη μετάφραση η Κωσταντίνα Ρίτσου, τους στίχους και σύμβουλος  η Μαριάννα Τόλη, τη μουσική ο Johannes Mueller, τα σκηνικά και τα κουστούμια η Δέσποινα Βολίδη, φωτογραφίες ο Κωσταντίνος Δρίμζιας και τους φωτισμούς ο Socole Tomcini.

Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος 17€,
Μαθητικό-Φοιτητικό-Συνταξιούχοι 12€

Προπώληση εισιτηρίων:
•    Cine Πετρούπολις,  Λ.Πετρουπόλεως 168 –  210 5012391 (7:00 μ.μ.  – 12:00 μ.μ.)
•    Δημαρχείο Πετρούπολης 25ης Μαρτίου & Κ.Βάρναλη (Δευτέρα ως Παρασκευή 10:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. )