Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012, 21.30

“B.D.FOXMOOR & LOW BAP GROUP”

 

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012, 9:30 μ.μ.

Πάντα ο frontman των Active Member, B.D.Foxmoor, έχει πράγματα να πει τόσο για την επικαιρότητα, όσο κυρίως για όσα ονειρεύεται και σκαρώνει από τον στουντιακό του μικρόκοσμο στο Πέραμα.

Ο κατά κόσμο Μιχάλης Μυτακίδης έχει κυκλοφορήσει περισσότερα από 14 σόλο album από το 1994 για να μην αναφερθούμε στην δισκογραφία του με τους Active Member καθώς και στην καταλυτική συμμετοχή του σε όλες τις low bap κυκλοφορίες (σε διάφορες εταιρείες και label) που ξεπερνούν σε αριθμό τις 100!  Το τελευταίο του σόλο album που κυκλοφόρησε σε συλλεκτική έκδοση ονομάζεται «το κλεμμένο μας τσίρκο»  και κυκλοφόρησε με λίγους μηνες διαφορά από το project – τριλογία «La Bruja Muerta».

Επίσης, στην σκηνή θα ανέβουν τα Χνάρια που μόλις κυκλοφόρησαν τη δική τους τρίτη δισκογραφική δουλειά, καθως και άλλα  low bap γκρουπ όλα με φρέσκες διοσκογραφικές δουλειές: Lyrical Punishment, Psyclinic Tactix, Flaco και Silencio.

Στο Θέατρο Πέτρας θα ακουστούν τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του καθενός και από τα τραγούδια των Active Member καθώς και κάποια μοναδικά ακυκλοφόρητα τραγούδια που δουλεύονται αυτό τον καιρό και είναι ο απόηχος του ανταριασμένου μας καιρού. Οι βραδιές αυτές, στη σκιά των βράχων πάντα υπόσχονται και πετυχαίνουν μια πολύ ζεστή και συνάμα δυναμική ατμόσφαιρα.
Ένα διαφορετικό event για τις παράξενες μέρες που περνάμε… Να είστε εκεί!

Η είσοδος δωρεάν με προσκλήσεις που θα διατίθενται από το δισκοπωλείο Τζίνα –(Πανεπιστημίου 57, τηλ. 2103251271)