Πρόσκληση προς τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων για το πρόγραμμα «ΣΤΕΓΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» από τον Δήμο Πετρούπολης.
Πρόσκληση προς τους ιδιοκτήτες διαμερισμάτων για το πρόγραμμα «ΣΤΕΓΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» από τον Δήμο Πετρούπολης.
Ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πολίτες, ότι στα πλαίσια του προγράμματος «Στέγαση για όλους», το οποίο υλοποιείται από τη σύμπραξη των Δήμων Πετρούπολης, Ιλίου, Αγίων Αναργύρων-Καματερού και της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», αναζητούνται κατοικίες, οι οποίες δύνανται να μισθωθούν για τις ανάγκες του Σχεδίου.
Το σύνολο του κόστους των ενοικίων θα καλυφθεί μέσω του προγράμματος, με χρονική διάρκεια έως και δύο έτη.
Το Πρόγραμμα «Στέγαση για όλους» χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και από τον Οργανισμό Προνοιακών Επιδομάτων & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) και απευθύνεται σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Αναγνωρίζοντας την κοινωνική ευαισθησία και τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η ιδιωτική πρωτοβουλία στην άμβλυνση των φαινομένων κοινωνικού αποκλεισμού, ευελπιστούμε στη θετική ανταπόκριση.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Θεοχάρη Χριστίνα, Επιστημονικά Υπεύθυνη Προγράμματος, Κοινωνική Λειτουργός, Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ, Τηλέφωνο: 6942010460, email: social.edra@gmail.com
Αποστολακοπούλου Αναστασία, Κοινωνική Λειτουργός, Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ, Τηλέφωνο: 6936784729, email: anst.apst@gmail.com
Γύζη Αλεξάνδρα, Κοινωνική Λειτουργός, Συντονίστρια του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πετρούπολης, Τηλέφωνο 210-5064107, email: kentrakoinotitas@petroupoli.gov.gr
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη διάθεση κατοικίας προς ενοικίαση μπορεί να γίνει και από τον παρακάτω σύνδεσμο: