Στο 3ο Γε.Λ. ο Δήμαρχος Πετρούπολης

Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Βαγγέλης Σίμος, κατόπιν πρόσκλησης, επισκέφτηκε την περασμένη Πέμπτη (10/4) το 3ο Γε.Λ. της πόλης μας, συνοδευόμενος από τον υπεύθυνο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου, Βασίλη Παληγεώργο.

Ο κύριος Σίμος, στο πλαίσιο του προγράμματος σπουδών «Δράσεις Ενεργού Πολίτη», μίλησε στους μαθητές και στις μαθήτριες της Α’ Λυκείου για θέματα περιβάλλοντος.

Στο 3ο Γε.Λ. ο Δήμαρχος Πετρούπολης

Αναφέρθηκε ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν στο Ποικίλο Όρος, στην προστασία και στην ανάδειξή του, στη σημασία που έχει για την πόλη μας και όλη την Αττική, καθώς και στις δυνατότητες αξιοποίησης του από τους μαθητές.

Ο κύριος Παληγεώργος μίλησε για τις ανισότητες στην εκπαίδευση και ενημέρωσε τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Στο 3ο Γε.Λ. ο Δήμαρχος Πετρούπολης

Ακολούθησε διάλογος, κατά τη διάρκεια του οποίου οι νεαροί Πετρουπολιώτες έθεσαν τους προβληματισμούς τους για τα συγκεκριμένα θέματα.