
Την Κυριακή (8/3, 17:00), στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πετρούπολης (Μπουμπουλίνας 59 & Αθ. Διάκου) -στο πλαίσιο της δράσης, με τίτλο: «Μικροί Βιβλιοεξερευνητές», με ελεύθερη είσοδο- ο Δήμος Πετρούπολης σας προσκαλεί στη διαδραστική παρουσίαση του εικονοβιβλίου, «Χάτσικο». Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Τα παιδιά θα γνωρίσουν τον συγγραφέα Μάνο Μπονάνο, θα ακούσουν τη συγκινητική ιστορία του σκύλου που περίμενε, θα ζωγραφίσουν και θα έρθουν σε επαφή με την ιαπωνική τέχνη του οριγκάμι.
Σε έναν κόσμο που φαντάζει γκρίζος και όπου οι άνθρωποι έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε πως τα κάνουμε όλα λάθος, η ιστορία αυτή δείχνει πως η ελπίδα, η ομορφιά και το θαύμα του κόσμου παραμένουν παντού ακόμα γύρω μας, αρκεί να αφήσουμε τις αισθήσεις μας και την καρδιά μας να τα αναζητήσουν.

