ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΚΕΡΑΜΙΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

Το εργαστήριο κεραμικής του Δήμου Πετρούπολης άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό για 5η συνεχή χρονιά, με ανοιχτό μάθημα κεραμικής για μικρούς και μεγάλους στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου την Τρίτη 17 & την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019.
Παράλληλα, στο χώρο λειτουργούσε Χριστουγεννιάτικο bazaar με κεραμικά γούρια και αντικείμενα φτιαγμένα με μεράκι για καλό σκοπό από τους μαθητές του εργαστηρίου.

Την διήμερη αυτή γιορτή στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου, επισκέφτηκαν παλιοί και νέοι φίλοι του εργαστηρίου, έπαιξαν με τον πηλό και παρέλαβαν τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους. Η εκδήλωση έκλεισε με την κλήρωση ενός στεφανιού με κεραμικά στολίδια το οποίο κέρδισε μια επισκέπτρια και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά.
Η υπεύθυνη του εργαστηρίου, Αντιγόνη Πανταζή, με μεγάλη χαρά ανακοίνωσε ότι φέτος από αυτή την προσπάθεια συγκεντρώθηκε το ποσό των 760€ που θα διατεθεί όπως κάθε χρόνο για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου.
Είναι σπουδαίο που από την προσπάθεια μιας μικρής ομάδας μπορεί να επιτευχθεί κάτι που σιγά σιγά μεγαλώνει και μπορεί να προσφέρει στην κοινότητα. Ευχόμαστε η ευγενική αυτή πρωτοβουλία να βρει κι άλλους μιμητές.