Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 64η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πετρούπολης.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 64η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πετρούπολης.

Με ικανοποιητική συμμετοχή των πολιτών πραγματοποιήθηκε η 64η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Πετρούπολης, η οποία διοργανώθηκε από το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό.
Στη Δημοτική Τράπεζα Αίματος, η οποία είναι μια από τις πληρέστερες Τράπεζες Αίματος που διατηρείται σε Δήμο και καλύπτει τις συνολικές ανάγκες των κατοίκων, προστέθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 80 νέες μονάδες αίματος.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Νίκος Κακαβάς, μετά το πέρας του διημέρου δήλωσε: “Παρόλο που έχω την ευθύνη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής εδώ και τρία σχεδόν χρόνια, δεν μπορώ να πάψω να συγκινούμαι όταν οι συνδημότες μας ανταποκρίνονται με χαρά σε καλέσματα όπως αυτό της συμμετοχής τους στην καθιερωμένη πια Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου μας.
Παράλληλα, αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση όταν με τις φιάλες αίματος που συλλέγονται σώζονται οι ζωές των συμπολιτών μας.
Ιδιαίτερα ευχαριστώ και ευγνωμονώ τόσο εκ μέρους των κατοίκων της Πετρούπολης όσο και της Διοίκησης του Δήμου μας τους νέους εθελοντές που προστέθηκαν με ευθύνη και χαρά στο μητρώο των αιμοδοτών μας και ανανεώνουμε όλοι μαζί το ραντεβού για τη ζωή, στην επόμενη αιμοδοσία μας”.

Ευχαριστούμε θερμά τον φούρνο “Baker’s House” για τη στήριξη του στη διήμερη αιμοδοσία με την προσφορά σνακ και ροφημάτων που απαιτούνται μετά την αιμοληψία.