Συνάντηση των Δημάρχων Πετρούπολης, Ιλίου & Αγίων Αναργύρων-Καματερού, με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΣΑ.
Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των Δημάρχων Πετρούπολης, Στέφανου Γαβριήλ Βλάχου, Ιλίου, Νίκου Ζενέτου και Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Σταύρου Τσίρμπα, με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΣΑ Ιωάννη Γκόλια.
Κύριο θέμα της συνάντησης η οποία διεξήχθη σε θετικό κλίμα, αποτέλεσε το πολύ σημαντικό ζήτημα της αναδιάρθρωσης και αύξησης της συχνότητας των δρομολογίων, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Επιπλέον, και μέχρι να επανεκκινηθούν οι διαδικασίες για την επέκταση της γραμμής Γ2 του ΜΕΤΡΟ (Ανθούπολη – Ελληνικό) συζητήθηκε η ανάγκη δημιουργίας express γραμμής που θα συνδέει τους τρεις Δήμους με τον σταθμό του ΜΕΤΡΟ (Ανθούπολη).
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πετρούπολης:
«Είναι επιτακτική η ανάγκη να γίνουν τροποποιήσεις σε όλες τις λεωφορειακές γραμμές όσον αφορά τις ώρες αναχώρησης και προσέλευσης των λεωφορείων, ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις των δρομολογίων και να μην παρουσιάζονται φαινόμενα συνωστισμού, παραβίασης των μέτρων προστασίας και ταλαιπωρίας των πολιτών που χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Οι προσπάθειες δεν σταματούν εδώ και φυσικά πρόκειται να συνεχιστούν έως ότου βρεθεί η ικανοποιητικότερη λύση για την μετακίνηση των πολιτών».