Δήμος Πετρούπολης

Ο Δήμος Πετρούπολης καταβάλει προσπάθειες για τη διατήρηση του Δημόσιου Χαρακτήρα του Ποικίλου Όρους με αγώνες που δίνονται επί σειρά ετών και που στοχεύουν στο να διασφαλίσουν το μέλλον το δικό μας, αλλά κυρίως το μέλλον των παιδιών μας.

Επιδιώκουμε να διατηρηθεί ένας από τους λίγους πνεύμονες πρασίνου, που έχουν μείνει ανέγγιχτοι, από τους εμπρησμούς στην Αττική, ώστε να συνεχίσει να είναι μια πηγή οξυγόνου για τον τόπο μας.

Ζητάμε τη στήριξη των κατοίκων ώστε να παλέψουμε για το βουνό μας και την βιοποικιλότητα του και να βάλουμε φρένο στους διεκδικητές και τα συμφέροντά τους.

Για το λόγο αυτό έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία για τη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ, οι οποίες πρόκειται να κατατεθούν στο αρμόδιο Υπουργείο σε ημερομηνία που θα αποφασιστεί σύντομα.

Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε για ένα καλύτερο αύριο!

Ζητάμε, Απαιτούμε και Διεκδικούμε:

Το Ελληνικό Δημόσιο να λάβει όλα τα απαραίτητα και πρόσφορα μέτρα, ώστε να προχωρήσει σε άμεση και οριστική λύση και να διασφαλίσει τον δημόσιο και δασικό χαρακτήρα της περιοχής του Ποικίλου Όρους.

Γίνετε αρωγός στην προσπάθεια του Δήμου Πετρούπολης, συνυπογράφoντας τη φόρμα που εμφανίζεται στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/AaV2kQkuSmXuH2J86

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΚΙΛΟ ΟΡΟΣ KAI ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!