Ο Δήμος Πετρούπολης συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία «Η Ώρα της Γης»
Ο Δήμος Πετρούπολης συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία «Η Ώρα της Γης»
Ο Δήμος Πετρούπολης συμμετέχει φέτος στην παγκόσμια συμβολική δράση της περιβαλλοντικής οργάνωσης WWF «Η Ώρα της Γης» για την προστασία του πλανήτη, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα υπέρ της βιώσιμης ανάπτυξης, αλλά και μιας νέας αρχής με σεβασμό απέναντι στη φύση και το περιβάλλον.
Ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην «Ώρα της Γης» το Σάββατο 27 Μαρτίου 2021 σβήνοντας για μία ώρα τα φώτα από τις 20:30 έως τις 21:30, σε μια συμβολική κίνηση υπέρ των προσπαθειών για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.
Η «Ώρα της Γης» αποτελεί μια παγκόσμια δράση που «γεννήθηκε» το 2007 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και διοργανώνεται κάθε χρόνο από τη διεθνή περιβαλλοντική οργάνωση WWF σε περισσότερες από 180 χώρες του κόσμου.
Το 2021 αποτελεί μια χρονιά-ορόσημο για τον πλανήτη Γη. Εκτός από τη «μάχη» κατά της πανδημίας, η φετινή «Ώρα της Γης» είναι μια ευκαιρία να ενώσουμε τις φωνές μας και να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία της φύσης και για την ανάγκη να στραφούμε, ατομικά και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές.
Για να μάθετε περισσότερα για την Ώρα της Γης, να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην εκστρατεία και να παρακολουθήσετε το μουσικό πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.wwf.gr/earth_hour/

 

Ο Δήμος Πετρούπολης συμμετέχει στην παγκόσμια πρωτοβουλία «Η Ώρα της Γης»