ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ!

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ!

Την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019, ολοκληρώθηκε με μεγάλο ενθουσιασμό και χαμόγελα ο Ποδηλατικός Γύρος των προνηπίων των Παιδικών Σταθμών της πόλης μας, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό – Δρομικό Σύλλογο ‘’Οδυσσέας’’, στο πλαίσιο του Ενιαίου Παιδαγωγικού Προγράμματος «Αθλούμαι & Γυμνάζομαι, μα για τη νίκη λίγο Νοιάζομαι».

Αρχικά, οι μικροί ποδηλάτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια επίδειξη από τους έμπειρους ποδηλάτες του Συλλόγου και να αποκομίσουν πληροφορίες για την ποδηλασία και την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου. Στη συνέχεια, μπήκαν στην κατάλληλα διαμορφωμένη για την ηλικία τους αγωνιστική πίστα και υπό την καθοδήγηση και ενθάρρυνση των μελών του “Οδυσσέα” εντυπωσίασαν όλους τους παρευρισκόμενους με τις ικανότητές τους!

Τα παιδιά επιβραβεύτηκαν για την προσπάθειά τους, παίρνοντας επαίνους και μετάλλια από τον Δήμαρχο της πόλης, Βαγγέλη Σίμο, ο οποίος στον χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε την τεράστια αξία της άθλησης από μικρή ηλικία και ανανέωσε το αθλητικό ραντεβού τους στις δράσεις των Αθλοπαιδιών των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

Στον ποδηλατικό γύρο παρευρέθησαν και θαύμασαν τα παιδιά η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής, Ανθή Ζορμπά, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ρούλα Κανέλλη, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Φιλίππου και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Βασίλης Κατσαμάκης.

Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Ποδηλατικού – Δρομικού Συλλόγου “Οδυσσέας”, κ. Δημήτρη Ζωναρά, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου, για την άριστη συνεργασία και για την στήριξή τους στην άρτια οργάνωση του Ποδηλατικού Γύρου.