Ο Δήμος Πετρούπολης συγκέντρωσε σχολικά είδη συμμετέχοντας στη δράση «Όλη η Αττική, μια αγκαλιά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη»

Ο Δήμος Πετρούπολης συμμετείχε στην εκστρατεία «Όλη η Αττική, μια αγκαλιά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη» του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», συγκεντρώνοντας σχολικά είδη και αναλώσιμα, για τα παιδιά των ωφελούμενων της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής.

Η δράση στην οποία συμμετείχε ο Δήμος Πετρούπολης μαζί με όλους τους Δήμους της Αττικής, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 μεταξύ 10:00 – 14:00 στο κτήριο του Δημαρχείου και στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου.

Από νωρίς το πρωί, οι πολίτες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου, προσέρχονταν στους χώρους υποδοχής, προσφέροντας σχολικά είδη προκειμένου να καλυφτούν οι ανάγκες κάθε παιδιού και να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά με θετική διάθεση και αισιοδοξία!

Σημειώνεται, ότι η δράση πραγματοποιήθηκε με όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».