Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Δωρεάν Μαστογραφικού Ελέγχου στον Δήμο Πετρούπολης

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Δωρεάν Προληπτικού Μαστογραφικού Ελέγχου, που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο Πετρούπολης από την Κινητή Μονάδα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Στην Πετρούπολη πραγματοποιήθηκαν συνολικά 200 μαστογραφίες, οι οποίες κλείστηκαν με ραντεβού και η όλη οργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ο Δήμος μας δίνει μεγάλη βαρύτητα στην υλοποίηση δράσεων πρόληψης και προαγωγής υγείας που συμβάλουν αποτελεσματικά στην έγκαιρη διάγνωση ασθενειών, όπως είναι ο καρκίνος του μαστού που εμφανίζεται συχνά και πλήττει μεγάλο αριθμό γυναικών.

Ευχαριστούμε θερμά όλες τις γυναίκες που ευαισθητοποιήθηκαν και έκλεισαν ραντεβού στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα στην κοινωνία μας, ότι «ο καρκίνος του μαστού ΔΕΝ είναι πια αθεράπευτη ασθένεια».

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στο προσωπικό της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας καθώς και της Διεύθυνσης Παιδείας Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής, οι οποίοι κατέβαλλαν κάθε προσπάθεια ώστε να πραγματοποιηθεί ομαλά η διαδικασία, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται.

Ευχόμαστε σε όλους Υγεία και να μην ξεχνάτε ότι η Πρόληψη Σώζει Ζωές!