Κοπή πίτας από τα μέλη των ΚΑΠΗ

Κοπή πίτας από τα μέλη των ΚΑΠΗΚοπή πίτας από τα μέλη των ΚΑΠΗ

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο εκδηλώσεις των ΚΑΠΗ, που διοργάνωσε ο Δήμος μαζί με το προσωπικό, στο κέντρο ΑΠΟΛΙΣ, με αφορμή την κοπή πίτας για το νέο έτος. Και τις δύο μέρες η αίθουσα ήταν κατάμεστη και τα μέλη των ΚΑΠΗ, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν με τους φίλους τους, καλό φαγητό, άφθονο κρασάκι και καλή μουσική, που δημιούργησε τη διάθεση για χορό γεμάτο κέφι και ζωντάνια.
    Ο Δήμαρχος της πόλης, Θωμάς Κοτσαμπάς ευχαρίστησε πρώτα απ΄ όλους  τα μέλη των ΚΑΠΗ για την παρουσία τους , μετά τους εργαζόμενους που σκύβουν με ιδιαίτερο ζήλο και αφουγκράζονται τις ανάγκες των μελών και τέλος τον υπεύθυνο δημοτικό σύμβουλο, Γιώργο Γερασιμίδη, που με πολύ αγάπη, δουλειά και ευαισθησία, μεριμνά για τις δράσεις και των τεσσάρων  ΚΑΠΗ της πόλης. Για μια ακόμη φορά η δημοτική αρχή, αποδεικνύοντας ότι στο επίκεντρο της πολιτικής της έχει τον άνθρωπο, δεν μειώνει για κανένα λόγο, καμία από τις παροχές που αξίζουν να απολαμβάνουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας. Ο Δήμαρχος τόνισε ότι τα ΚΑΠΗ θα πάψουν να λειτουργούν, μόνο όταν πάψει και ο Δήμος να λειτουργεί.
    Οι βραδιές έκλεισαν ευχάριστα και όλοι δήλωσαν την επιθυμία να συναντηθούν σύντομα σε μία άλλη εκδήλωση που θα διοργανωθεί για τα μέλη των ΚΑΠΗ.