Γνωριμία με την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «Πέτρας».
Γνωριμία με την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «Πέτρας»

Έχοντας στο ενεργητικό της 11 χρόνια λειτουργίας, η Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «Πέτρας» συνεχίζει να αποτελεί αστείρευτη πηγή καλλιτεχνικής έμπνευσης και δημιουργίας, προσφέροντας πλούσια θεατρική διδαχή και μεταλαμπαδεύοντας την υποκριτική τέχνη σε όσους επιθυμούν να εντρυφήσουν στην καλλιτεχνική παιδεία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «Πέτρας», η οποία αποτελεί τη μία από τις δύο Δημοτικές Δραματικές Σχολές πανελληνίως, τελεί πλέον υπό νέα Καλλιτεχνική Διεύθυνση.
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κώστας Αρζόγλου -με διττή ιδιότητα- αυτή του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, αλλά και του «Δασκάλου», ηγείται της προσπάθειας για την καλλιέργεια της Τέχνης του Θεάτρου σε όσους αγαπούν το Θέατρο και θέλουν να ασχοληθούν με αυτό.

Μαζί του σημαντικοί καλλιτέχνες, με πολυετές και αξιόλογο έργο στον χώρο των Τεχνών, μεταδίδουν τη γνώση, την εμπειρία, αλλά πάνω από όλα την έμπνευση και την αγάπη για την Τέχνη που ο καθένας από αυτούς υπηρετεί, οδηγούμενοι κυρίως από το «μεράκι» τους για το θέατρο και τον κινηματογράφο.
Αποτέλεσμα είναι το διδακτικό επίπεδο της Δραματικής Σχολής να καθίσταται εξαιρετικά υψηλό, με απώτερο στόχο την ομαλή ένταξη των σπουδαστών στο θεατρικό τοπίο και την πλήρη κατάρτισή τους, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επάρκεια στις διαρκείς απαιτήσεις της θεατρικής πραγματικότητας.
Σε μια εποχή δύσκολη, που περισσότερο από ποτέ υπάρχει απόλυτη ανάγκη για καλλιτεχνική έκφραση, για καλλιέργεια της έμφυτης ανθρώπινης δημιουργικότητας και για πνευματική ανάταση, η ενασχόληση με το θέατρο ισοδυναμεί με ποιοτική απασχόληση, αλλά και με βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητας.
Η μεγάλη επιθυμία του καλλιτεχνικού Διευθυντή, αλλά και όλων των εκπαιδευτών-καλλιτεχνών να διευρύνουν το γνωστικό πεδίο δράσης της, είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μίας επίσημης σελίδας στο Facebook, ώστε οι φίλοι της Δραματικής Σχολής να έχουν τη δυνατότητα ενημέρωσης για τις ποικίλες δράσεις της.
Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τη σελίδα της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης «Πέτρας», στον σχετικό σύνδεσμο: https://www.facebook.com/petrasdramasch/

Γνωριμία με την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης «Πέτρας».