Ενημέρωση & Ευαισθητοποίηση των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Πετρούπολης για την Άνοια.
Ενημέρωση & Ευαισθητοποίηση των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου Πετρούπολης για την Άνοια.
Ο Δήμος Πετρούπολης μετά τη λήξη των περιοριστικών όρων λόγω της πανδημίας και την πλήρη επαναλειτουργία των ΚΑΠΗ της πόλης, προγραμμάτισε μια σειρά από δράσεις που έχουν στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των μελών, για θέματα υγείας και ευζωίας.
Στο πλαίσιο των διευρυμένων αυτών δράσεων, πραγματοποιήθηκαν με ικανοποιητική συμμετοχή των μελών των ΚΑΠΗ, ομιλίες για την Άνοια και τη νόσο Alzheimer, με στόχο την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση, την πρόληψη και την κινητοποίηση του κοινού γύρω από θέματα υποστήριξης των συνανθρώπων μας με Άνοια ή Alzheimer και των φροντιστών τους.
Τις ομιλίες πραγματοποίησαν ο Ιατρός του προγράμματος από το «Ζην στο Ευ Ζην» κ. Νίκος Κατσούλης και ο Κοινωνικός Λειτουργός κ. Μιχάλης Γκουντούμας, καθώς και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας – Επισκέπτης Υγείας κ. Δημήτρης Πέτσας.
Ο Δήμος Πετρούπολης θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην “Τρίτη Ηλικία” με ιδιαίτερη αφοσίωση, υποστήριξη και επαγρύπνηση, πραγματοποιώντας δράσεις και ομιλίες για θέματα υγείας, ώστε να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής.