Ευχαριστήριο Μήνυμα για την ολοκλήρωση της Δράσης «Και Φέτος γινόμαστε όλοι Αϊ Βασίληδες!»

Ευχαριστήριο Μήνυμα για την ολοκλήρωση της Δράσης «Και Φέτος γινόμαστε όλοι Αϊ Βασίληδες!»

 

Ο Δήμος Πετρούπολης μέσω του Κέντρου Κοινότητας και των Κοινωνικών Δομών της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής, ευχαριστεί ολόψυχα όλους εσάς που βοηθήσατε να συγκεντρωθούν επιτραπέζια παιχνίδια, λούτρινα, παραμύθια & παιδικά βιβλία στην εκστρατεία του Όλοι Μαζί Μπορούμε: «Και Φέτος γινόμαστε όλοι Αϊ Βασίληδες!».
Η δράση στην οποία συμμετείχε ο Δήμος Πετρούπολης μαζί με όλους τους Δήμους της Αττικής, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 μεταξύ 10:00-14:00 στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου. Από νωρίς το πρωί, οι πολίτες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου, προσέρχονταν στον χώρο υποδοχής του Κέντρου Κοινότητας και των Κοινωνικών Δομών, προσφέροντας τα χριστουγεννιάτικα δώρα τους σε άριστη κατάσταση για τους μικρούς επισκέπτες των Κοινωνικών Δομών, τα οποία προσφέρθηκαν στα παιδιά της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η δράση πραγματοποιήθηκε με όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».