Ο Δήμος Πετρούπολης παρουσιάζει μια «παράσταση» ύμνο για τη ζωή και την υπέρβαση, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας
Ο Δήμος Πετρούπολης ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στην προστασία του περιβάλλοντος και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, συμμετέχει ενεργά για ακόμη μια χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με μια σειρά από δράσεις, δίνοντας έμφαση στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης, ενθαρρύνοντας τους κατοίκους να επιλέγουν βιώσιμους τρόπους, όπως το βάδισμα και το ποδήλατο.

Το φετινό θέμα της EUROPEANMOBILITYWEEK είναι «Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά στο περιβάλλον. Μένουμε υγιείς» και στον Δήμο μας πραγματοποιούνται μια σειρά από δράσεις, πλήρως προσαρμοσμένες στο πλαίσιο των οδηγιών προστασίας εξάπλωσης του Covid 19 που ισχύουν από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ.

Μεταξύ αυτών, την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Αγίας Τριάδας (όπισθεν του ιερού ναού) θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση χορευτικών και λοιπών δράσεων, σε έναν ύμνο για τη ζωή και την υπέρβαση, από τη συμπεριληπτική ομάδα «Ονειροδίαιτοι» που απαρτίζεται από μαθητές ειδικών σχολείων, τους καθηγητές και τους συνεργάτες τους. Μαζί τους και η ομάδα «Λόγια της Σιωπής» που αποτελείται από ακούοντες πολίτες της Πετρούπολης οι οποίοι θα παρουσιάσουν τραγούδια στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα (Ε.Ν.Γ.).

 

Ο Δήμος Πετρούπολης παρουσιάζει μια «παράσταση» ύμνο για τη ζωή και την υπέρβαση, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας