ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!

ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι δωρεάν θεατρικές παραστάσεις στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης μας, δράση η οποία διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας και Παιδείας του Δήμου Πετρούπολης.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πολύ ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση “Η φάρμα των ζώων”, την οποία παρουσίασαν με πολύ αγάπη ο ηθοποιός Γεράσιμος Γεννατάς, η μουσικοπαιδαγωγός-φλαουτίστρια Δέσποινα Ορθούνα και ο πιανίστας Ανδρέα Αναγνωστόπουλος.

Οι μικροί μαθητές παρακολούθησαν την παράσταση με μεγάλο ενθουσιασμό και με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά σε αυτήν, αποδεσμεύοντας την φαντασία τους και εμπλουτίζοντας το λεξιλόγιό τους, μέσω της βιωματικής διαδικασίας.

Ο Δήμος Πετρούπολης διοργάνωσε την συγκεκριμένη δράση, με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά, και ιδιαίτερα σε εκείνα που δεν έχουν οι οικογένειές τους οικονομική δυνατότητα να πηγαίνουν σε θεατρικές παραστάσεις, να ζήσουν από κοντά την μαγεία του θεάτρου, να αποκτήσουν πνευματικά ερεθίσματα, να εισπράξουν πολλαπλά μηνύματα και να συμμετέχουν ενεργά σε δημιουργικές διαδικασίες.