Δημιουργία και οφέλη ενός eshop για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες

Δημιουργία και οφέλη ενός eshop για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες

Ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει τους επαγγελματίες-επιχειρηματίες της πόλης, πως το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αποφάσισαν να συνεργαστούν ώστε να «παντρέψουν» τη δύναμη της επιστημονικής Κοινότητας με τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα που εκπροσωπεί το Ε.Ε.Α..

Με βάση το Μνημόνιο Συνεργασίας που υπέγραψαν τα δυο μέρη το 2020, στόχος είναι, ανάμεσα σε άλλα, η αναβάθμιση του γνωστικού επίπεδου και των δεξιοτήτων εργαζομένων και επαγγελματιών-επιχειρηματιών με ανάληψη κοινών δράσεων που αφορούν στη διασύνδεση της ερευνητικής και εκπαιδευτικής δραστηριότητας του Πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας και την επιχειρηματικότητα.

Το πρώτο webinar της συνεργασίας θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Απριλίου 2021, στις 17:00, και είναι προσαρμοσμένο στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και στους ελεύθερους επαγγελματίες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Τα σημεία που θα αναλυθούν είναι:
• Σημασία του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ελλάδα «Το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σε αριθμούς»
• Σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσω για να δημιουργήσω ένα eshop
• Τι κερδίζω από το eshop μου

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Καθ. Γ. Δουκίδης και Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη

Παρακολουθήστε ζωντανά το webinar κάνοντας εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://zoom.us/webinar/register/WN_wcYVD1AZQYi0LGy0MXUwyQ