ΔΙΑΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2023
Ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι η Κοινωνική Σύμπραξη του Δυτικού Τομέα Αθηνών, με επικεφαλής τον ΑΣΔΑ, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 κατά τις ώρες 11.00-13.00, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Νίκος Παξιμαδάς» (Κ. Βάρναλη & Βέργας), την τελευταία διανομή τροφίμων ειδών βασικής υλικής συνδρομής και βρεφικών ειδών στις ωφελούμενες οικογένειες με 3 και άνω μέλη του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο ΤΕΒΑ.

Συγκεκριμένα θα διανεμηθούν ποσότητες με τη μορφή πακέτων, που περιλαμβάνουν:

  • 9 είδη ξηρών τροφίμων (ζυμαρικά, ρύζι, φακές, φασόλια, γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, αλεύρι, ζάχαρη, χυμός τομάτας)
  • 6 είδη καθαριστικών και ειδών προσωπικής υγιεινής (οδοντόκρεμα, οδοντόβουρτσα, γενικό καθαριστικό, απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων, υγρό για πιάτα, σαμπουάν)
  • 6 είδη βρεφικών για παιδιά 0-3 ετών (κρέμα δημητριακών, κρέμα ρυζάλευρο, βρεφικά γάλατα (1ης και 2ης βρεφικής ηλικίας), πάνες και μωρομάντηλα)

Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών δημόσιας υγείας, κατά τη διάρκεια των διανομών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και δημόσιας ασφάλειας.

Σημειώνεται ότι η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης διαφωνεί με την απόφαση του ΑΣΔΑ για επιλεκτική διανομή σε συγκεκριμένη κατηγορία ωφελουμένων και ζητά να πραγματοποιηθεί η διανομή στο σύνολο των ωφελούμενων του ΤΕΒΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης, στα τηλέφωνα: 210-5064067 & 210-5064076.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2023