Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των rapid tests που διενεργήθηκαν στον Δήμο Πετρούπολης

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των rapid tests που διενεργήθηκαν στον Δήμο Πετρούπολης

Ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει τους πολίτες ότι στο σύνολο των 680 ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021, επτά (7) συμπολίτες μας βρέθηκαν θετικοί.

Οι συμπολίτες μας, στους οποίους ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση, έχουν ήδη ειδοποιηθεί και έχουν κληθεί και για μοριακό έλεγχο, προκειμένου να ανιχνευθεί η πιθανότητα μετάλλαξης του ιού.

Τα αποτελέσματα των rapid tests είναι μεν ενθαρρυντικά σε σχέση με την επιδημιολογική κατάσταση στην περιοχή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αποτελέσουν αιτία εφησυχασμού. Αντιθέτως, οι δημότες θα πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν απαρέγκλιτα τους υγειονομικούς κανόνες και να παραμένουν πιστοί στις οδηγίες των ειδικών ώστε να περάσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο χωρίς προβλήματα.
Σε κάθε περίπτωση, ο Δήμος θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα για την προστασία των πολιτών και θα βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους, ανταποκρινόμενος σε κάθε τους ανάγκη.

Ευχαριστούμε θερμά τον ΕΟΔΥ και το ικανό και ευγενικό προσωπικό του για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας η οποία πραγματοποιήθηκε μέσα σε πέντε ώρες με απόλυτη ασφάλεια.