Αποκριάτικες Εκδηλώσεις 2022 στον Δήμο Πετρούπολης
Ο Δήμος Πετρούπολης, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και προστασίας για την αποτροπή εξάπλωσης του Covid-19, σας ενημερώνει ότι:
• Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 από τις 10:30 έως τις 13:30, στον ελεγχόμενο χώρο της Παιδικής Χαράς του Αγίου Δημητρίου Πετρούπολης, θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής εκδήλωση για τους μικρούς μας φίλους. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διασκεδαστικές αποκριάτικες δράσεις, όπως: κυνήγι του χαμένου θησαυρού, εργαστήριο κατασκευής μάσκας, ζογκλέρ, ομαδικά παιχνίδια κ.λ.π.
• Την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022, από τις 10:30 έως τις 12:00, στον ελεγχόμενο χώρο της Παιδικής Χαράς δίπλα από το αναψυκτήριο “Ποικίλο” (στα γήπεδα της Αγίας Τριάδας), θα πραγματοποιηθεί δράση για τα παιδιά. Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με τις μπαλονοκατασκευές και θα φτιάξουν τους δικούς τους χαρταετούς στο “Εργαστήριο Κατασκευής και Διακόσμησης Χαρταετών”.
• Επίσης, την Καθαρά Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022, μεταξύ των ωρών 12:00 – 14:00, στον ελεγχόμενο χώρο του γηπέδου που βρίσκεται κοντά στο αναψυκτήριο “Ποικίλο” (στα γήπεδα της Αγίας Τριάδας), θα πραγματοποιηθεί Συναυλία Παραδοσιακής & Λαϊκής Μουσικής από τον καλλιτέχνη Μιχάλη Μιχόπουλο, που θα ενισχύσει και θα ολοκληρώσει το εορταστικό κλίμα των φετινών Αποκριών.
Σας Ευχόμαστε Καλή Διασκέδαση, με Υγεία!