Χάρισε κι εσύ ένα βιβλίο, για τις δομές του Δήμου Πετρούπολης
Χάρισε κι εσύ ένα βιβλίο, για τις δομές του Δήμου Πετρούπολης
Ξαναδώστε ζωή στα βιβλία που διαβάσατε & αγαπήσατε!
Χαρίστε τα!
Ο Δήμος Πετρούπολης συμμετέχει στην εκστρατεία του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και καλεί τους πολίτες να προσφέρουν λογοτεχνικά βιβλία προκειμένου να διατεθούν σε δομές του Δήμου, όπως Σχολικές Βιβλιοθήκες, Παιδικούς Σταθμούς, ΚΑΠΗ κλπ. με σκοπό να δημιουργηθούν ή να ενισχυθούν βιβλιοθήκες που λειτουργούν σε μορφή κοινωνικής βιβλιοθήκης.
Τα βιβλία που θα προσφερθούν θα πρέπει να είναι καινούρια, ή μεταχειρισμένα, σε άριστη κατάσταση και έτοιμα να χρησιμοποιηθούν.

Η Δράση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 10:00 – 14:00 στην είσοδο του Δημαρχείου Πετρούπολης (Κ. Βάρναλη 76-78).
Θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφαλή διεξαγωγή της δράσης, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου με τίτλο «Κατεπείγοντα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID 19 και της ανάγκης περιορισμού διάδοσής του».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Τύπου του Δήμου Πετρούπολης στο τηλέφωνο 213-2024417.