Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η Διανομή τροφίμων από τη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης παρά τη γενική αργία και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η Διανομή τροφίμων από τη Δομή Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης παρά τη γενική αργία και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες
Ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει ότι η Διανομή τροφίμων της Δομής Κοινωνικού Παντοπωλείου θα πραγματοποιηθεί κανονικά την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, παρά τη γενική αργία και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί με ραντεβού, κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσης των δικαιούχων, στο 1ο ΚΑΠΗ Πετρούπολης επί των οδών Κωνσταντινουπόλεως & Βούτσαλη, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.
Για τους δικαιούχους που δεν θα καταφέρουν να προσέλθουν λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί εκ νέου διανομή την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 από τις 9 έως τις 11 το πρωί, με προγραμματισμένα ραντεβού και κατόπιν τηλεφωνικής ενημέρωσής τους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο της γραμματείας του Κέντρου Κοινότητας: 210-5065885.