
Επιδείξεις των Αθλητικών Τμημάτων του Δήμου Πετρούπολης στο πλαίσιο των Αθλητικών Εκδηλώσεων «Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022».
Δύο χρόνια μετά τη μη πραγματοποίηση επιδείξεων των Αθλητικών Τμημάτων του Δήμου μας λόγω της πανδημίας Covid – 19, o θεσμός επανέρχεται, ενώ μέσα από τις Αθλητικές Εκδηλώσεις παρουσιάζεται η εξέλιξη των παιδιών, αλλά και η επιστημονική δουλειά των καθηγητών Φυσικής Αγωγής του Δήμου Πετρούπολης.
Όλοι οι μικροί και μεγάλοι αθλητές των τμημάτων του Δήμου μας, έζησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε αγωνιστικές στιγμές, γεμάτες ένταση και συγκινήσεις, πάντα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι».
Ο μαζικός αθλητισμός, αποτελεί βασική προτεραιότητα και φιλοσοφία της Δημοτικής Αρχής και παρουσιάζεται στις τελικές επιδείξεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν ως εξής:





