Ευχαριστήριο Μήνυμα για τις 130 νωπές γαλοπούλες που προσφέρθηκαν για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης

Ο Δήμος Πετρούπολης μέσω της Διεύθυνσης Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής, ευχαριστεί ολόψυχα την εταιρεία Mediterranean Enterprises και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της εταιρείας κ. Ευάγγελο Ραφτόπουλο, για την ευγενική πρωτοβουλία τους και την προσφορά τους σε 130 νωπές γαλοπούλες, για την κάλυψη του Χριστουγεννιάτικου γεύματος των ωφελούμενων της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η διανομή στα ωφελούμενα νοικοκυριά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021.

Η στήριξη του κ. Ραφτόπουλου και της Mediterranean Enterprises προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πετρούπολης αποτελεί ακράδαντη απόδειξη της κοινωνικής τους ευαισθησίας και αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον τους προς τους συνανθρώπους μας.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο τους και οι πράξεις τους να βρουν μιμητές! 

Στις φωτογραφίες: ο Δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς και η εκπρόσωπος της εταιρείας Mediterranean Enterprises Δήμητρα Καραθανάση.

 

Ευχαριστήριο Μήνυμα για τις 130 νωπές γαλοπούλες που προσφέρθηκαν για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης Ευχαριστήριο Μήνυμα για τις 130 νωπές γαλοπούλες που προσφέρθηκαν για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης Ευχαριστήριο Μήνυμα για τις 130 νωπές γαλοπούλες που προσφέρθηκαν για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης Ευχαριστήριο Μήνυμα για τις 130 νωπές γαλοπούλες που προσφέρθηκαν για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης Ευχαριστήριο Μήνυμα για τις 130 νωπές γαλοπούλες που προσφέρθηκαν για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι των ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πετρούπολης