Συμμετοχή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης στις «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού» της Περιφέρειας Αττικής

Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Πετρούπολης συμμετέχει στο έργο «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού» που διοργανώνεται από την Περιφέρεια Αττικής και σας προσκαλεί την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 19:00 στο 1ο Διαδικτυακό Σεμινάριο (webinar) με θέμα: «Διαδικτυακές Απάτες, Προστασία Ψηφιακών Συσκευών, Προστασία Προσωπικών Δεδομένων».

Κατά τη διάρκεια του διαδραστικού αυτού Webinar εξειδικευμένοι συνεργάτες του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Αττικής (Π.Τ.Α.Α.) απαντούν σε ερωτήσεις αναφορικά με μεθόδους και εργαλεία αντιμετώπισης των κινδύνων του Διαδικτύου (π.χ. Διαδικτυακές Απάτες, Ψεύτικα Profile), την προστασία των ψηφιακών συσκευών (π.χ. κωδικοί πρόσβασης, χρήση antivirus), αλλά και την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Για τη συμμετοχή τους στο Webinar οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα που βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο:https://forms.gle/mXygaGMTaTSYXrtDAεπιλέγοντας την ημερομηνία 20/10/2021.

Η συμμετοχή τόσο στο συγκεκριμένο Webinar (όσο και στα υπόλοιπα που θα ακολουθήσουν) είναι ανοικτή σε όλους και η παρακολούθηση τους δεν απαιτεί καμία προηγούμενη γνώση, εμπειρία ή εξοικείωση του συμμετέχοντα σε θέματα διαδικτύου.