Σε ετοιμότητα ο Δήμος Πετρούπολης για τη νέα σχολική χρονιά
Ο Δήμος Πετρούπολης, ενόψει της έναρξης του νέου σχολικού έτους 2021-22, έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, προκειμένου να υποδεχθούν με ασφάλεια μαθητές και εκπαιδευτικούς.
Η Διεύθυνση Καθαριότητας, Περιβάλλοντος & Πρασίνου πραγματοποίησε σχολαστικό γενικό καθαρισμό, τόσο στο εσωτερικό των σχολείων, όσο και στους αύλειους χώρους, με την παρέμβαση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, όπου αυτό κρίθηκε απαραίτητο.
Η Διεύθυνση Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής φρόντισε ώστε η καθαριότητα των σχολείων να είναι αυξημένη από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους, καθώς ενισχύθηκε με έκτακτο προσωπικό, ενώ μερίμνησε και προμηθεύτηκε εγκαίρως υγειονομικό υλικό (αντισηπτικά και απολυμαντικά) με το οποίο εφοδίασε τις σχολικές μονάδες, ώστε να υπάρχει επάρκεια σε κάθε σχολική αίθουσα.
Η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης, σε πλήρη ετοιμότητα, βρίσκεται δίπλα στα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς λαμβάνοντας από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα και αναγκαία μέτρα για τη διαφύλαξη της υγείας τους και την προετοιμασία των χώρων που θα τους υποδεχθούν, έτσι ώστε τα μαθήματα να ξεκινήσουν και πάλι με ασφάλεια».