ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.   Η Δημοτική Αρχή Πετρούπολης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου πραγματοποίησε δράση φιλαναγνωσίας στα Νηπιαγωγεία της πόλης μας, με την παρουσία παιδαγωγού-εμψυχώτριας.
   Η δράση, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από τις 23/04/2018 έως τις 3/05/2018, είχε ως άξονα την ευαισθητοποίηση των νηπίων στο ¨προσφυγικό¨ ζήτημα και την ανάδειξη της αλληλεγγύης μεταξύ των λαών.
   Με ποιητική λιτότητα και λυρισμό, έγινε κατανοητό από τους μικρούς μαθητές το ταξίδι της φυγής μικρών και μεγάλων και η αναζήτηση ανθρωπιάς και αγάπης.
   Οι μαθητές των Νηπιαγωγείων αποτύπωσαν με την ευαισθησία και με την παιδική τους αθώα φαντασία, τον τρόπο που αντιλήφθηκαν το προσφυγικό, σε μια ζωγραφιά.

                                                               Η Δημοτική Αρχή
                                                                  21/05/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

Dimos2 Petroupolis

Dimos2 Petroupolis, Αρθρογράφος

123