Συμμετοχή του Δήμου Πετρούπολης στη 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών
Ο Δήμος Πετρούπολης, φέτος για δεύτερη φορά συμμετέχει στη διοργάνωση της 19ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών της (Π.Ο.Σ.Ε.Α), που διεξάγεται με τη στήριξη της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.
Η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2002, με τη φλόγα της αγάπης να διασχίζει το μεγαλύτερο τμήμα της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, για να «μεταλαμπαδεύσει» το μήνυμα της εθελοντικής προσφοράς της Αιμοδοσίας, από χέρι σε χέρι.
Ο θεσμός της Λαμπαδηδρομίας στοχεύει στο να ευαισθητοποιήσει και να τονίσει τη σημασία της προσφοράς των εθελοντών αιμοδοτών ευελπιστώντας στην ένταξη όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας.
Η συμμετοχή του Δήμου Πετρούπολης στη 19η Λαμπαδηδρομία, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 στην Πλατεία Ηρώ, όπου μετά την “Αφή της φλόγας της Αγάπης” και τον χαιρετισμό των επισήμων, θα ακολουθήσει μια συμβολική διαδρομή -υπό τη μορφή παρέλασης- στο οικοδομικό τετράγωνο της πλατείας, στο πλαίσιο των οδηγιών προστασίας εξάπλωσης του Covid 19 που ισχύουν από την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ.