Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011, 21.00

ACTIVE MEMBER

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011, 9:00 μ.μ.

Οι Active Member φέτος το καλοκαίρι “ξαναβγαίνουν στο δρόμο” και μας συναντούν στις  10 Σεπτεμβρίου  στο «Θέατρο Πέτρας» αφιερώνοντας μας  τον επερχόμενο δίσκο τους “Στων Βουβών την Εσχατιά”.
O B.D.Foxmoor και η Sadahzinia μετά από αρκετό διάστημα θα εμφανιστούν και πάλι για να παρουσιάσουν ένα τρίωρο πρόγραμμα με κομμάτια απ’ όλη τη δισκογραφία τους, καινούρια και παλαιότερα καθώς και από τα προσωπικά τους project.
Στις 10 Σεπτεμβρίου  μαζί με τους Active Member θα εμφανιστούν  στη σκηνή το γκρουπ Χνάρια, με νέο δίσκο. Έχοντας μιξάρει με εντελώς φρέσκια ματιά παλιά κομμάτια των Active Member οι Brak, Onaxis, Dj Moya  θα τα παρουσιάζουν σα σφήνες σε όλη τη διάρκεια του Live μαζί με τους B.D.Foxmoor και Sadahzinia.
Επίσης, ένας από τους καλύτερους drummer της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ο Κώστας Αναστασιάδης, σε μοναδικούς αυτοσχεδιασμούς καθώς και με διαλείμματα battle με τον Dj Moya. Ο ίδιος έχει ενεργή συμμετοχή τόσο στην δισκογραφία όσο και στις συναυλίες του γκρουπ τα τελευταία χρόνια…
Ο Jamoan στην κιθάρα (ηλεκτρική και ακουστική) και στα κρουστά θα συνοδεύει το γκρουπ σε όλους τους σταθμούς του tour. Άλλωστε ήταν εκεί από την αρχή σχεδόν πριν δυο δεκαετίες όταν ξεκινούσαν όλα και με τον ήχο του έχει χαρακτηρίσει πολλά κομμάτια των Active Member.
….Πάντα οι καιροί φυσάνε κόντρα σε όσους ονειρεύονται τ’ απλά και τ’ αυτονόητα και σε όσους τα ζούνε μέσα απ’ τα τραγούδια και τις ιστορίες τους. Οι Active Member ήταν ανέκαθεν φτιαγμένοι από τη λάσπη και το φως της εποχής τους και πάντα θα αντιστέκονται στο κυρίαρχο ρεύμα. Οι στίχοι τους θα μας ταξιδέψουν κι αυτή τη φορά στα όμορφα λημέρια του μυαλού τους.

Τιμές εισιτηρίων : προπώληση 12€, στο ταμείο 15€
Προπώληση εισιτηρίων:
•    Δισκοπωλείο «Τζίνα» (Πανεπιστημίου 57, τηλ. 2103251271)