Εργαστήρι Εκμάθησης Ελεύθερου & Γραμμικού Σχεδίου για μαθητές της Β’ & Γ’ Λυκείου
Εργαστήρι Εκμάθησης Ελεύθερου & Γραμμικού Σχεδίου για μαθητές της Β’ & Γ’ Λυκείου

 

Ο Δήμος Πετρούπολης ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους πολίτες, ότι το Τμήμα Αττικής του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φοιτητών Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ, απέναντι στην καθημερινή επιδεινούμενη κοινωνική & οικονομική κρίση, αναλαμβάνει ενεργό δράση, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, για τη στήριξη μαθητών της Β & Γ’ Λυκείου, οργανώνοντας για 10η χρονιά, το εργαστήρι εκμάθησης ελεύθερου & γραμμικού σχεδίου.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν είναι ανταγωνιστική στα οργανωμένα επί πληρωμή μαθήματα, ούτε έχει κερδοσκοπικό ή φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως ένα αντιστάθμισμα στην ασφυκτική καθημερινότητα των πενιχρών απολαβών & κοινωνικών παροχών των εργαζομένων και μη στη χώρα μας.
Το Αλληλέγγυο Εργαστήρι είναι μια συνεργασία του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων και του Συλλόγου Φοιτητών Αρχιτεκτονικής ΕΜΠ. Οργανώνεται από απόφοιτους/ες και φοιτητές/τριες της Αρχιτεκτονικής και πραγματοποιείται στο Κάτω Πολυτεχνείο (Πατησίων 42), κτίριο Μπουμπουλίνας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Αλληλέγγυο Εργαστήρι Σχεδίου, καθώς και για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.sadas-pea.gr/sadas-tmima-attikis-kalesma…/ ή επικοινωνήστε με την ομάδα εργασίας στο e-mail: tmattikissp@gmail.com.