Αρχική Νέα Κοινωνικά Νέα ΓΙΟΡΤΕΣ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΩΝ 2018

ΓΙΟΡΤΕΣ ΛΗΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΩΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΩΝ 2018
Τρίτη, 24 Ιούλιος 2018 12:55

    Με μεγάλη επιτυχία και συγκίνηση ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 20 Ιούλη οι δράσεις των Καλοκαιρινών Παιδότοπων με τις καθιερωμένες γιορτές λήξης. Το θέμα των γιορτών ήταν «Η ΕΙΡΗΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ», που ήταν και η θεματολογία των φετινών καλοκαιρινών παιδότοπων. Το θέμα επιλέχθηκε επιδιώκοντας να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές σε σχέση με τα αίτια του πολέμου αλλά και να αναδείξει το πόσο ελπιδοφόρο και αναγκαίο είναι τα παιδιά να ονειρεύονται και να επιδιώκουν ένα κόσμο χωρίς πολέμους και κατ΄ επέκταση χωρίς προσφυγιά.
    Οι γιορτές περιλάμβαναν εκθέσεις με τις κατασκευές και τα έργα των παιδιών, τραγούδια, γυμναστικές επιδείξεις, θεατρικά δρώμενα και κουκλοθέατρο με χειροποίητες μαριονέτες κατασκευασμένες από τα ίδια, αναδεικνύοντας τα δεινά που επιφέρουν οι πόλεμοι, την ευτυχία της πραγματικής ειρήνης αλλά κυρίως την ανάγκη της αλληλεγγύης και της φιλίας των λαών.
    Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν όταν τα παιδιά ενός από τους παιδότοπους τραγούδησαν “το τραγούδι της ειρήνης” που γράφτηκε από τα ίδια και μελοποιήθηκε από την μουσικό του παιδότοπου.
    Το παρών στην τελετή λήξης έδωσαν η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής & Πρόνοιας, Ανθή Ζορμπά, η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ρούλα Κανέλλη καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Φιλίππου.
    Η Αντιδήμαρχος, Ανθή Ζορμπά ευχαρίστησε εκ μέρους του Δημάρχου Βαγγέλη Σίμου, τους γονείς που οι περισσότεροι για ακόμα μία χρονιά εμπιστεύτηκαν τις δράσεις του δήμου και τόνισε πως η Δημοτική Αρχή μέσα στις αντίξοες και οικονομικά δύσκολες συνθήκες προσπαθεί προκειμένου να παρέχει δωρεάν δράσεις δημιουργικής απασχόλησης στα παιδιά.

                                                              Η Δημοτική Αρχή
                                                                  24/07/2018

 

 

 

  Πίσω . Since its introduction in the market buying Generic Cialis can be exclusively in pharmacy chains with a prescription from a doctor. I agree that this is very inconvenient and takes a lot of time and effort.

AMEA

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2018 | Designed & Developed By Profile Software