Αρχική Νέα Κοινωνικά Νέα ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ “ΠΟΙΚΙΛΟδημιουργώ” 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ “ΠΟΙΚΙΛΟδημιουργώ” 2018
Τρίτη, 24 Ιούλιος 2018 12:42

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η δράση “ΠΟΙΚΙΛΟδημιουργώ”,  που για πρώτη φορά ξεκίνησε φέτος το καλοκαίρι, από τις 2 έως τις 20 Ιουλίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Γηπέδων Γρηγορίου (Ποικίλο).
    Η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη, δεδομένου μάλιστα ότι το πρόγραμμα ήταν πιλοτικό. Η συγκεκριμένη δράση παρείχε μαθήματα εικαστικών, θεάτρου, σκακιού, χειροτεχνίας καθώς και γεωπονίας και μελισσοκομίας. Τα παιδιά, επίσης, είχαν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τη φύση, γνωρίζοντας παλιούς τρόπους παιχνιδιού καθώς εμπλούτισαν τις γνώσεις τους και την ώρα τους και επικοινώνησαν μεταξύ τους μέσα από διάφορες καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
    Η Δημοτική Αρχή πραγματοποίησε το πρόγραμμα “ΠΟΙΚΙΛΟδημιουργώ” έχοντας σκοπό τα παιδιά να περνούν δημιουργικές και ψυχαγωγικές στιγμές, μαθαίνοντας ταυτόχρονα. Ορμώμενη από την θετική ανταπόκριση των γονέων και των παιδιών, η Δημοτική Αρχή σκοπεύει να συνεχίσει τη συγκεκριμένη δράση και το επόμενο καλοκαίρι, καθιερώνοντάς την ως θεσμό.

                                                            Η Δημοτική Αρχή
                                                                23/07/2018

 

 

 

 

 

 

  Πίσω . They were lucky to produce Viagra Sublingual which dissolves under the tongue and penetrates into the blood causing erection faster than any other drugs.

AMEA

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

All rights reserved Municipality of Petroupolis 2018 | Designed & Developed By Profile Software