Αρχική
Αρχική Σελίδα - Δήμος Πετρούπολης
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ
Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 13:53

    Αγαπητοί γονείς, μαθητές και μαθήτριες,
η πολύχρονη υποβάθμιση της δημόσιας εκπαίδευσης με την συνεχή μείωση της χρηματοδότησης σε όλα τα επίπεδα και ταυτόχρονα οι σοβαρές οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι λαϊκές οικογένειες της πόλης μας έχουν ως αποτέλεσμα πολλοί από εσάς τους γονείς να δυσκολεύεστε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις για την  μόρφωση των παιδιών σας.
    Ως Δημοτική Αρχή καταβάλλουμε τεράστιες προσπάθειες προκειμένου να βοηθήσουμε και να δώσουμε ανάσα στον πετρουπολιώτικο λαό και να διεκδικήσουμε από κοινού μία πραγματική Δημόσια και Δωρεάν Παιδεία, που να παρέχει ολόπλευρη μόρφωση στα παιδιά μας. Στην κατεύθυνση αυτή, το Κέντρο Κοινότητας σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Πετρούπολης θα υλοποιήσουν το πιλοτικό πρόγραμμα δωρεάν ξενόγλωσσης επιμόρφωσης.

Περισσότερα...
 
“ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018”
Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 13:41

    Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησαν οι ετήσιες αθλητικές εκδηλώσεις για τα σχολεία της πόλης μας. Την Δευτέρα 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η έναρξη του προγράμματος “ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018”, σε συνεργασία της Διεύθυνσης Αθλητισμού – Πολιτισμού και της Διεύθυνσης Παιδείας.
    Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε με το άθλημα της πετοσφαίρισης και της καλαθοσφαίρισης, όπου οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης μας λαμβάνουν μέρος σε αγώνες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του κλειστού γηπέδου “Ν. Παξιμαδάς”.
    Η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης δείχνοντας επανειλημμένα την στήριξη της και την μέριμνά της προκειμένου όλο και περισσότεροι νέοι να έρχονται σε επαφή με τον Αθλητισμό υλοποιεί προγράμματα, όπως η “Αθλητική Άνοιξη – Καλοκαίρι”. Στόχος είναι τα παιδιά να ωφελούνται μαθαίνοντας μέσα από τον Αθλητισμό, να κοινωνικοποιούνται και να λαμβάνουν τις αξίες της συνεργασίας, της αλληλεγγύης και της ισότητας.
    Την επόμενη εβδομάδα οι φιλικοί αγώνες μεταξύ των σχολείων συνεχίζονται με τα Γυμνάσια της πόλης μας στο αγώνισμα της καλαθοσφαίρισης.


                                                                             Η Δημοτική Αρχή
                                                                                09/03/2018

 

 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΙΛΟΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΚΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ
Παρασκευή, 09 Μάρτιος 2018 12:16

   Σας ενημερώνουμε για την έναρξη του πιλοτικού προγράμματος απονομής προνοιακών παροχών σε χρήμα  για τα άτομα με αναπηρία, στην Αττική βάσει του άρθρου 215 ν.4512/2018 ( ΦΕΚ 57 Β΄/2018) και Α΄ 8/23-1-2018.
   Οι διατάξεις του νόμου προβλέπουν ότι, η πιλοτική διαδικασία εφαρμόζεται και αναφέρεται σε άτομα με αναπηρία, που υποβάλλουν αίτηση για πρώτη φορά για παροχή σε χρήμα, η οποία χαρακτηρίζεται ως προνοιακή από την κείμενη νομοθεσία και απευθύνεται σε ΑΜΕΑ, εφόσον διανέμουν μόνιμα στην Περιφέρεια Αττικής.
   Η αίτηση υποβάλλεται μέσω του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου (Αθ. Διάκου 88Α και Αγίου Δημητρίου)  ή των Κεντρικών Υπηρεσιών του ΟΠΕΚΑ (Πατησίων 30, Αθήνα) ή από προσωπική συσκευή πρόσβασης στο διαδίκτυο.
   Η υποβολή της αίτησης δημιουργείται, στο Πληροφοριακό Σύστημα του ΟΠΕΚΑ στον ηλεκτρονικό φάκελο αναπηρίας, με αριθμό ΑΜΚΑ του αιτούντος.
   Για να δείτε το πλήρες κείμενο του ΦΕΚ 57 Β΄/2018 πατήστε εδώ.
   Για να δείτε το πλήρες κείμενο με τις οδηγίες για την υλοποίηση  του προγράμματός πατήστε εδώ.


 

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »
Σελίδα 2 από 85
Florida Payday Loans can help you in trying times, but be sure to know the laws necessary for your loan application. Therefore, we can say that the active substances in its composition are more perfectly mixed. Vardenafil is not only present in the original Order Levitra, but also as part of its analogs.

Εκδηλώσεις

18.03.2018 - 18.03.2018 | 18.30
Μύθοι και πραγματικότητες Φαινόμενα εποχής:Εθισμός & bulling!

Στα πλαίσια του κύκλου σεμιναρίων των σχολών  Instep Dance Studios την Κυριακή


All rights reserved Municipality of Petroupolis 2018 | Designed & Developed By Profile Software