Αρχική
Αρχική Σελίδα - Δήμος Πετρούπολης
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙΣΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΡΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ
Με το ίδιο εισιτήριο μπορείτε να παρακολουθήσετε τη νέα συναυλία του Βασίλη Καρρά για την επέτειο των 40 χρόνων στο Θέατρο Πέτρας την Παρασκευή 1η Σεπτεμβίου!
(Η συναυλία διεκόπη και μεταφέρθηκε στη νέα αυτή ημερομηνία λόγω έντονης βροχόπτωσης).
 
Όσοι επιθυμούν επιστροφή των χρημάτων τους, μπορούν να προσέλθουν στο Θερινό Κινηματογράφο Πετρουπόλεως (25ης Μαρτίου 168, Πετρούπολη 131 23)
στις 13 και 14 Ιουλίου (10.00 πμ – 14.00μμ) ΜΕ το εισιτήριό τους!

Η τελική ημερομηνία επιστροφής των εισιτηρίων ορίζεται
η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 Ιουλίου 2017 στις 14.00 μμ.


ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Η ανακοίνωση αφορά τους φίλους που αγόρασαν με ΜΕΤΡΗΤΑ το εισιτήριό τους κι όχι όσους το αγόρασαν από το site της VIVA με χρήση κάρτας!

Σε αυτην την περίπτωση απευθύνεστε στη VIVA.

 


 

 
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΠΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ

   Μετά από πρόσκληση του Δήμου Πατρέων, το χορευτικό τμήμα του ΚΑΠΗ συμμετείχε στο τριήμερο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών για την τρίτη ηλικία, το διάστημα 12-14 Ιουνίου 2017. Τα μέλη του χορευτικού ήταν δεκαεπτά (17) με την συνοδεία της χοροδιδασκάλου Λάμπου Κωνσταντίνας και της Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού & νέας γενιάς κας Πουλογιαννοπούλου  Βάσιλικής.

   Τα μέλη του χορευτικού συμμετείχαν σε όλες τις προγραμματισμένες  εκδηλώσεις, παρουσιάζοντας άψογα  το χορευτικό τους πρόγραμμα.
Επιπλέον, η αποστολή  του Δήμου Πετρούπολης  συμμετείχε στο πρόγραμμα περιήγησης που  είχε προγραμματιστεί από τον Δήμο Πατρέων.
Αξίζει να δοθούν συγχαρητήρια στον Δήμο Πατρέων και στους υπευθύνους για την εξαιρετική διοργάνωση των εκδηλώσεων και για την φιλοξενία τους, όσο και στην αποστολή του χορευτικού τμήματος των ΚΑΠΗ για την εξαιρετική τους παρουσίαση.

  
''ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΕ ΘΕΟΛΟΓΟ ''

    Με  μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο μονοήμερες εκδρομές (10 και 17 Ιουνίου  ) των μελών των ΚΑΠΗ στην περιοχή του Αγ.Θεολόγο Φθιώτιδος.
    Κατά την διάρκεια της εκδρομής τα μέλη επισκέφτηκαν την  εκκλησία του Αγ. Γεωργίου  και το παραδοσιακό Πάρκο  Δημάκη όπου ξεναγήθηκαν στην καλύβα του Τσέλιγκα, με παραδοσιακά έπιπλα, σκεύη και κρεβάτι από κορμούς, στην στρούγκα όπου γινόταν το άρμεγμα της κατσίκας ,και είδαν πως έψηναν σε παραδοσιακό φούρνο.  .  
    Στη συνέχεια  επισκέφτηκαν  τον Αγ. Θεολόγο ένα γραφικό ψαροχώρι  όπου   χαλάρωσαν και διασκέδασαν.     
Ο Δήμος στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής, που στόχο έχει την ανακούφιση του λαού της Πετρούπολης, θα συνεχίσει παρά τις αντιξοότητες, να παρέχει στην τρίτη   ηλικία ευκαιρίες για ψυχαγωγία και ανάπαυλα από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

 


 

 
« ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος »
Σελίδα 2 από 68
Where To Get Testosterone Enanthate. Therefore, we can say that the active substances in its composition are more perfectly mixed. Vardenafil is not only present in the original Levitra, but also as part of its analogs.

Εκδηλώσεις

07.07.2017 - 07.07.2017 | 21.30
«ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ…»
Οι πρώην «φίλοι» του μπαμπά είναι λίγο… κάπως!
Μία μοιρολογίστρα θέλει σώνει


All rights reserved Municipality of Petroupolis 2017 | Designed & Developed By Profile Software